Minulú sobotu, 18.3.2017, sabinovskí miništranti navštívili nášho rodáka vdp. Mariána Jaklovského v jeho farnosti Sv. košických mučeníkov v Humennom. Niektorým sme položili rovnakú otázku: „Aký bol výlet?“

„Dnes som si užil veľa srandy, pretože sme spoznali nové dievčatá, prostredie a z výletu si odnášame veľa zážitkov.“ (Sebastián Plančár)

„Na dnešnom výlete bolo super. Aj napriek tomu, že sme veľa cestovali, bola to sranda. Som rád, že som nesedel doma pri telke.“ (Štefan Werblanski)

„Dnešný deň bol obohacujúci aj pre animátorov. Takýto typ výletu veľmi rád odporúčam všetkým mladým, ktorí by chceli získať skúsenosť s animáciou detí.“ (Filip Burgr)

„Myslím si, že výlet bol dobrý, pretože väčšinu času sme cestovali vo vlaku a skoro vôbec sme nechodili. Navštívili sme nášho kaplána Mariána, s ktorým sme zažili veľa srandy.“ (Lukáš Kollár)

„Prišli sme tu na to, aby sme navštívili kaplána Mariána.“ (Dávid Kollár)

„Tento výlet bol veľmi obohacujúci, pretože sme sa stretli s humenskými miništrantmi a spoznali sme aj humenských animátorov.“ (Štefan Jaklovský)

„Na fare nás pohostili a zahrali sme si aj super hry.“ (Norbert Talarovič)

„Na výlete sa mi páčila cesta vlakom, pretože počas nej sme zažili veľa zábavy. Ďalej sme stretli veľa nových ľudí a konečne aj Mariána, ktorému sme priniesli sabinovský vzduch.“ (Jakub Božek)

foto