Našou odpoveďou na otázku migrácie je konkrétna pomoc rodinám v 9 mestách a obciach v Iraku. Obnova jedného domu na Ninivskej planine v severnom Iraku stojí priemerne 5 800 EUR. Takmer 24 000 ľudí sa už vrátilo, mnohí práve vďaka podpore ACN. Pomôžme im vstať, zachovať ich ľudskú dôstojnosť a dajme nádej na nový život takmer 13 000 rodinám.

Prednedávnom obletela svet správa, že Svätý Otec František dostal vzácny dar, športové Lamborghini Huracán, ktoré následne venoval do aukcie. Možno neviete, že finančný výťažok z dražby umožní vďaka pápežskej nadácii ACN prenasledovaným kresťanom v Iraku návrat domov. Čítajte viac.

Maryam Waleed Behnam – dievča zo severoirackého mesta Qaraqosh, ktoré muselo v roku 2014 utiecť pred vyčíňaním ISIS zo svojho domova. Ako prežila? Kde je? Aký je jej život po strate domova? Prečítajte si jej príbeh alebo si pozrite video s jej odkazom pre nás všetkých.

Insert alt text here

CHCEM POMÔCŤ ĽUĎOM V NÚDZI

Pridajte sa k nám!

Podporovať prenasledovaných kresťanov a ľudí v núdzi môžeme spoločne aj zo Slovenska. Kontaktujte nás, radi Vám detailnejšie predstavíme poslanie ACN alebo spoločne pripravíme zaujímavé aktivity vo Vašom spoločenstve alebo v komunite. Pošlite nám e-mail na adresu: info@acn-slovensko.org. Sledujte náš Facebook a webovú stránku www.acn-slovensko.org.

ACN vďaka podpore dobrodincov v roku 2016: 

podporila 1 222 stavebných a rekonštrukčných projektov
distribuovala YOUCAT - ilustrovaný katechizmus pre mládež preložený do 180 jazykov
zakúpila 375 áut, 149 motocyklov, 239 bicyklov a 2 člny pre potreby pastorácie
pomohla šíreniu Evanjelia podporou 87 televízií a 121 rádií na 5 kontinentoch
zabezpečila 1 435 888 omšových milodarov
umožnila 10 760 seminaristom štúdium a prípravu na kňazstvo
sprostredkovala 11 080 rehoľným sestrám existenčnú pomoc a vzdelávanie