Školský rok sa končí a prázdniny sa blížia. Známky v škole sa krúžkujú a s veľkým očakávaním pozeráme do kalendára, kedy zasvieti 30. jún. Ani sa nenazdáme a vážne budú prázdniny. Otázka však znie, čo po uplynulom školskom roku? Ako naplno využiť prázdniny? Ako si čo najviac oddýchnuť a stráviť tento čas v kruhu svojej rodiny či rovesníkov? Tieto otázky si kladú mnohí z vás - máme pre vás možnú odpoveď.

Tento rok pozývame všetkých miništrantov, ale aj všetkých chalanov z Jakubovian, Orkucian a Sabinova, ktorí majú 9 a viac rokov a chcú stráviť týždeň v spoločenstve rovesníkov, na Chalanský tábor, ktorý sa uskutoční v termíne 10. – 14. 7. 2017 (Po – Pia) na Chate v Renčišove.

Počas tohto jedinečného týždňa sa vrátime v čase o približne 2 000 rokov a spoločne budeme spoznávať vtedajší život. Približne pred toľkými rokmi žil výnimočný muž. Bol to muž, ktorému mnohí závideli, ohovárali ho, osočovali, chceli ho ukameňovať, no na druhej strane bol početný zástup, ktorý visel na každom jeho slove, pretože jeho slovo uhasínalo akýkoľvek smäd a prinavracalo život. Tohto človeka poprední muži uväznili a zabili. No čo sa dialo s jeho nasledovníkmi?

Milí rodičia, starí rodičia, neváhajte povzbudiť svoje ratolesti k príležitosti načerpať nové zážitky.

Prihlášku a pokyny je možné si vyzdvihnúť v sakristii alebo v kancelárii vo fare.

foto