Farskú púť začneme v piatok 29. apríla 2016 sv. omšou pre pútnikov o 16.00 hod. Bolo by dobré, aby všetci prihlásení účastníci prišli na túto sv. omšu už s batožinou, lebo po skončení budú pristavené autobusy pred MsKS, nastúpime a odchádzame do Poľska. Ak niekto nestihne prísť na sv. omšu, prosím, aby došiel k autobusom do 16.45 hod. k MsKS.

Po príchode na miesto nocľahu nie je večera (preto si jedlo zabezpečte individuálne), len sa ubytujeme a ide sa spať, aby ste v sobotu zvládli program. Sobotný program: pol dňa vo Wadowiciach a pol dňa na Kalwarii Zebrzydowskej, v nedeľu po raňajkách sa odchádza do Krakova – Lagiewniki, odtiaľ odchod po skončení diecéznej púte, po modlitbe v Hodine milosrdenstva o 15.00 hod. Detailný program sa dozviete po nástupe do autobusu.

Pred púťou odporúčame využiť ešte tu doma možnosti na vyspovedanie sa – spovednú službu a spovedanie pred sv. omšami ráno aj večer – pretože počas púte sa chceme venovať spoločnému programu (...a radšej neberme hriechy so sebou :-).

Keďže idú dva autobusy, pred nástupom sa najprv nájdite na zozname (na okne autobusu), do ktorého autobusu patríte. Nezabudnite si vziať na cestu doklad: občiansky preukaz alebo cestovný pas, zdravotnú kartu poistenca, čo budeme kontrolovať pri nástupe do autobusu.

V cene 60,- € je zahrnuté: doprava autobusom, 2x nocľah, strava: sobota – raňajky a večera, nedeľa – raňajky (v ostatnom čase si treba zabezpečiť stravu a nápoje individuálne), cestovné poistenie, vstupné do múzea vo Wadowiciach. Je potrebné zmeniť si eurá na zloté podľa vlastného uváženia (aspoň na jedlo a nápoje, príp. ak chcete kúpiť devocionálie), pretože eurami nie je možné platiť (len výnimočne), kurz je 1€ = 4,29 PLZ čiže za 100 € dostanete cca 429 PLZ.