Chceli by sme Vás informovať o niektorých aktivitách a možnostiach pre členov Klubu priateľov TV LUX.

Vianočný satelit: TV Lux pripravila pre svojich priateľov vianočnú súťaž. Členovia klubu, ktorí niektorým z nasledovných spôsobov pomôžu hlásať dobré meno našej televízie a dajú nám o tom vedieť, budú zaradení do zlosovania o tri satelity, cez ktoré je možné sledovať našu televíziu. Pomoc: Chceme Vás poprosiť o pomoc pri distribúcii bulletinov a šírení dobrého mena TV LUX. Hľadáme zodpovedné osoby, cez ktoré by sa naše informačné materiály dostávali k ďalším ľuďom vo farnosti, spoločenstva, obce, mesta. Materiály, resp. budúci bulletin by sme poslali priamo Vám a vy by ste ho rozdistribuovali do Vášho okolia. Tí z Vás, ktorí sú ochotní nám v tom pomôcť, budú zaradení do žrebovania o Vianočný satelit. Je potrebné vyplniť návratku a poslať ju poštou, alebo elektronicky. (Na www.tvlux.sk, v podsekcii Klub priateľov ju bude možné tiež vyplniť) Kúpa satelitu svojim blízkym: Keďže veľa z Vás možno ešte TV LUX nemá možnosť pozerať, chceli by sme apelovať na Vaše deti, respektíve príbuzných, aby Vám s tým pomohli. Ak sa niektorí mladý človek, resp. syn, dcéra, blízky príbuzný, člen klubu rozhodne na Vianoce kúpiť svojim príbuzným satelit, aby mohli pozerať TV LUX, aj on bude zaradený do žrebovania o Vianočný satelit.

Pravidelná finančná pomoc. Tí z Vás, ktorí ste doposiaľ posielali Vaše finančné dary do TV LUX len jednorázovo, resp. sporadicky a rozhodnete sa posielať ich mesačne formou trvalého príkazu. Aj Vás zaradíme do žrebovania. (č. Účtu 2620013784/1100)

Noví členovia. Ak sa Vám podarí získať nového člena klubu, bude to pre nás veľký dar a pre Vás opäť šanca o žrebovanie.

Ak sa rozhodnete pre niektorú z aktivít, prosím pošlite nám návratku, alebo ju vyplňte na stránke www.tvlux.sk, podsekcia Klub priateľov TV LUX. Ak sa rozhodnete pre niektorú z nasledovných aktivít, postupujte nasledovným spôsobom.

Za Váš prejavený záujem Vám veľmi pekne ďakujeme a sme radi, že každou modlitbou a darom vytvárate s nami spoločenstvo.