PRÍPRAVA NA KRST

Príprava na prijatie sviatosti krstu v našej farnosti sa skladá z dvoch stretnutí. Na prvé stretnutie o kresťanskej výchove pozývame všetkých rodičov aj krstných rodičov ešte pred narodením dieťaťa. Toto stretnutie môžete absolvovať už počas tehotenstva. Predtým, ale prosíme, aby aspoň jeden z rodičov prišiel nahlásiť očakávané narodenie dieťaťa a krst. Druhé stretnutie absolvujete po narodení dieťaťa, podrobnosti sa dozviete vo farskej kancelárii.


PRÍPRAVA DETÍ NA 1. SV. SPOVEĎ A 1. SV. PRIJÍMANIE

Rodičov, ktorí chcú prihlásiť svoje deti od budúceho septembra do prípravy na 1. sv. prijímanie, prosíme, aby vyplnené prihlášky priniesli do farskej kancelárie v úradných hodinách – môžu si ich stiahnuť z internetu, z farskej stránky.


PRÍPRAVA NA BIRMOVKU

Mladí, ktorí už majú 16 rokov alebo ich dovŕšia v najbližších 2 – 3 mesiacoch, sa môžu prihlásiť na prípravu na birmovku. Prihlášky si môžete vyzdvihnúť v kancelárii alebo stiahnuť z farskej stránky a je potrebné ich doniesť vyplnené na faru. Rovnako sa môžu prihlásiť aj dospelí, ktorí túto sviatosť ešte neprijali.


PRÍPRAVA NA MANŽELSTVO

Snúbencov, ktorí sa chcú v budúcom roku sobášiť, prosíme, aby prišli čo najskôr nahlásiť sobáš do kancelárie na fare v úradných hodinách. Potrebujeme vás zaradiť do prípravy na manželstvo, na čo potrebujeme dostatočný časový priestor pred sobášom.