Máte aj vy doma ťažko zdravotne postihnutého člena domácnosti a chcete ho vytrhnúť z každodenného stereotypu alebo potrebujete na niekoľko hodín denne postrážiť ťažko zdravotne postihnutého, o ktorého sa staráte? Viete o niekom, kto je ťažko zdravotne postihnutý a nechce už svoj čas tráviť sám, doma, opustený, bez zmyslu života?

Práve pre takýchto občanov ADCH Košice poskytuje už 4. rok v Sabinove na Ulici 17. novembra (dom vedľa dreveňáka) sociálnu službu Denný stacionár pre ťažko zdravotne postihnutú mládež a mladých dospelých, v ktorom nechýba každodenná dobrá nálada a kopec zábavy.

Služba je poskytovaná tak Sabinovčanom, ako aj ľuďom z okolia, ktorí majú chuť spoznávať a stretávať sa s ľuďmi s podobným osudom, zdieľať spolu chvíle radosti, jednoducho tráviť svoj čas zmysluplne.

V rámci Denného stacionára sú zabezpečované služby, ktoré zvyšujú kvalitu života ľudí s ťažkým zdravotným postihnutím, rôzne druhy terapií, sociálna rehabilitácia a na svoje si prídu aj „tvorivé“ dušičky v rámci tvorivých dielní. Pre klientov je samozrejmosťou jedenkrát týždenne bezplatné poskytovanie rehabilitačných masáží.

Denný stacionár rovnako vytvára priestor na „odľahčenie“ tých, ktorí sa sami starajú o ťažko zdravotne postihnutého človeka. V prípade viac informácií nás kontaktujte každý pracovný deň od 7:00 – 15:30 hod.

Kontakt:
Denný stacionár Sabinov, 17. nov. 8, Sabinov
Mgr. Juliana Ďuricová − koordinátor Denného stacionára v Sabinove
Telefón: 0911 273 879