Skvúca je a nevädnúca múdrosť, ľahko ju uzrú tí, čo ju milujú, nájdu ju tí, čo ju

hľadajú (Múd 6,12). V duchu týchto slov sa pred 25 rokmi otvorili žiakom brány CZŠ sv. Jána Krstiteľa v našom meste. Dostali možnosť získavať nielen vedomosti, ale aj životnú

múdrosť vychádzajúcu z poznania poriadku sveta a kresťanskej viery. Generácie žiakov

mali príležitosť v rodinnom prostredí, v atmosfére priateľstva, v súlade s najnovšími trendami vo vzdelávaní a v rozvíjaní náboženského poznania rásť po osobnostnej i ľudskej stránke.

Výročie školy je vhodnou príležitosťou zastaviť sa a pripomenúť si chvíle, ktorými naša škola počas týchto rokov žila. Žiaci, zamestnanci, rodičia a priatelia školy, tí všetci písali jej históriu a my by sme si ju chceli v týchto dňoch pripomenúť. Aj prostredníctvom dobových fotografií Vám chceme predstaviť 25 rokov našej školy. Chceme požiadať aj našich absolventov, aby sa s nami podelili o svoje zážitky zo školy a napísali nám ich na email:

kovalik.j@czssabinov.sk. Tiež by sme boli vďační za absolventské fotografie, predovšetkým z rokov 1992/93 až po šk. rok 2003/2004, ktoré je možné zaslať tiež na uvedený email.

Od 4. mája 2017 budeme postupne na našej stránke www.czssabinov.sk uverejňovať fotografie z histórie našej školy. Ak sa Vám pri nich vynoria milé spomienky, môžete sa s nimi podeliť aj s nami.... :)