„Som rada, Bože, že môžem v tichu vnímať tvoju blízkosť a počúvať ťa...“

Každý deň odovzdávajme Pánovi. V našich kostoloch a kaplnkách máme Eucharistiu, to je pre nás veľké požehnanie. Prichádzajme k Pánovi a rozprávajme sa s nim a čakajme na jeho odpoveď. Pán nás volá k sebe tak ako my, mamy, voláme k sebe svoje deti a vnúčatá. Volá nás, aby sme sa naučili byť v jeho prítomnosti, aby na nás mohol vyliať svoju milosť.

Takýmto pozvaním bolo pre nás stretnutie všetkých skupiniek Modlitieb matiek v sobotu 26.9. v saleziánskom stredisku v Sabinove. Don Juraj sa nám prihovoril vo sv. omši a jeho slová boli pre nás veľkým povzbudením. Potom sme sa všetky spojili v modlitbe a rozjímali sme nad Božím slovom: Ž 51; 2 Krn 7, 12 – 14; Dan 2, 20 – 23.

Potešili sme sa, že medzi nás prišli aj nové mamky, ktoré majú túžbu modliť sa za svoje deti a odovzdávať ich Bohu. Naše stretnutia Modlitieb matiek sa konajú v saleziánskom stredisku v tomto čase: 1.skupinka − utorok o 16:30 hod.; 2. skupinka − utorok po sv. omši a 3. skupinka − štvrtok po sv. omši.

Rady medzi sebou privítame aj nové tváre, a to nie len mamky. Kontaktovať sa môžete u p. Milky Mišenčíkovej (0905 608 466) a u p. Jožky Urbanovej.

foto