Milé deti!

Horúce leto je pomaličky za nami a s ním aj obdobie bezstarostných dvojmesačných prázdnin. Pevne verím, že ste si poriadne oddýchli, zažili množstvo zážitkov a že ani počas prázdnin ste nezabúdali so svojimi rodičmi na Pána Boha v modlitbe a prichádzaní na sväté omše.

Ako to už býva zvykom – každý nový školský rok je plný nových výziev, pozvánok na vlastné zdokonalenie sa. Aj ja vás chcem, deti, pozvať na detské sväté omše každú stredu v Sabinove, každý štvrtok v Jakubovanoch a piatok v Orkucanoch. Počas minulého školského roka sme putovali spolu s Pánom Ježišom na mape Svätej zemi (ešte si spomínaš?). A tohto roku je pre vás prichystaná celoročná spoznávačka Božích vlastností. Budeme si rozprávať o tom, aký je Boh. Lebo na to, aby sme boli dobrí kresťania, potrebujeme lepšie spoznať Pána Boha.

No viac prezradím až v príhovoroch na svätých omšiach. Povzbuď aj svojho kamaráta, kamarátku, suseda a prichádzajte spolu, aby nás bolo čo najviac. Detské sväté omše sú pre všetky deti, nie len pre tretiakov.

Všetkým vám prajem požehnaný štart do nového školského roka. Kaplán Ľuboš