Čas letí veľmi rýchlo a mnohí z tých, ktorí svoje školské roky už majú dávno za sebou, sa v spomienkach často vracajú do čias, kedy sedeli v školských laviciach a prežívali všetko to, čo k týmto chvíľam patrí – štúdium, radosť, kamaráti či prvé lásky.

Možno sa to mnohým z vás nezdá, ale budova školy na Ulici 9. mája, v ktorej v súčasnosti sídli Cirkevná ZŠ sv. Jána Krstiteľa, je v tomto roku jubilantkou – bude to už 60 rokov, čo bola uvedená do prevádzky a slúži ako centrum vzdelania a rozvoja mladej generácie.

Chceli by sme sa preto pri tejto príležitosti v tomto roku trochu viac venovať aj tejto vzácnej „jubilantke“. A možno ešte skôr vašim spomienkam, ktoré sa viažu k tejto škole. Ak chcete, skúste nám poslať svoje zážitky, dojmy, rozprávania o tom, ako a s kým ste prežívali svoje školské roky.

Svoje príspevky môžete posielať e-mailom na adresu: j.kovalik@hotmail.com alebo písomne na adresu školy: Cirkevná ZŠ sv. Jána Krstiteľa, 9. mája 740/7, 083 01 Sabinov. Uvítame aj vaše fotografie z priestorov školy, ktoré máte vo vašich rodinných archívoch. Aj tieto môžete posielať e-mailom na vyššie uvedenú adresu, prípadne ich doniesť na skopírovanie do kancelárie školy. Chceli by sme aj obrazom priblížiť, čím všetkým žili žiaci a zamestnanci v doterajšej histórii školy.

Ak sa chcete presvedčiť na vlastné oči, ako vaša škola vyzerá dnes, neváhajte a príďte na Deň otvorených dverí v sobotu 16. 4. 2016 od 10.00 do 17.00 hod.

foto