Ďakujeme všetkým priateľom Cirkevnej základnej školy sv. Jána Krstiteľa v Sabinove, ktorí finančne prispievajú mesačnými splátkami do projektu „Zvonček“. Od novembra 2013 do decembra 2014 vyzbieralo 24 darcov spolu 2 352 €. Táto finančná výpomoc bude použitá pri rekonštrukcii druhých toaliet. Je ešte niekoľko oblastí, kde vieme svojím príspevkom zlepšiť priestory školy, a tak spríjemniť deťom vyučovanie. Preto sme sa rozhodli pokračovať v projekte „Zvonček“ so zmenenými pravidlami tak, aby sa mohli zapojiť viacerí.

Projekt spočíva v mesačnom prispievaní na účet OZ rodičov pri CZŠ „č. ú. 0502175492/0900“, alebo v hotovosti vedeniu školy. Výšku finančného mesačného príspevku si darca určuje sám, no stanovili sme minimálnu hodnotu, a to 3 € mesačne. Za každých 30 € odmeníme darcu 1,5 hod. vstupenkou do školskej telocvične. Za každých 60 € k 2 vstupenkám pridáme aj milé prekvapenie.

Dúfame, že naša prosba o podporu osloví tých, ktorým záleží na budovaní cirkevného školstva v našom meste Sabinov. Ak si chcete uplatniť nárok na vstupenky, prosím, pošlite vaše kontaktné údaje na priateliaczs@gmail.com. Ďakujeme :)

foto