V sobotné dopoludnie hŕstka otcov so svojimi ratolesťami prijali pozvanie a zúčastnili sa výletu, ktorého cieľom bol neďaleký vrchol Čergova – LYSÁ .

„Dnešný deň mi dal hlavne to, že som prežil po dlhšej dobe požehnaný čas v chlapskej partii a v prírode. Vybavili sa mi mnohé spomienky z mojej mladosti.“ (otec Martin)

„Dnešný deň mi dal radosť z útrap, smútok aj nádej. Najviac ma potešilo, že toľko „amatérov“ je tu s nami. Prežívam neopísateľné pocity, všetko je tu vynikajúce.“ (Matúš)

„Myslím, že je to celkom dobrá túra. Na Lysej som už dlho nebol. Nabudúce by sme mohli podniknúť nejakú náročnejšiu túru – odporúčal by som kopec Kohút. Je tu celkom pekne. Snežík, mokro.“ (Jakub)

„Dobre. Príjemné počasie. Dobrá atmosféra. Zaujímavá partia sa zišla.“ (p. kaplán Lukáš)

„Chcel by som mimo témy povedať, že cez leto by sme mohli podniknúť rovnaký výlet na Lysú. Behalo by sa hore a na čas.“ (Tobiáš)

„Dokonale vybavené počasie. Slniečko nádherné. Entuziazmus, nadšenie, radosť z pohybu a z družiny, ktorá sa tu vytvorila, je úžasný.“ (otec Ľubomír)

„Výborne. Parádne som si to užil. Najlepšia bola guľovačka.“ (Števo)

„Dnešná túra bola dosť záživná. Od začiatku to vyzeralo na krásne počasie a pekný zážitok. Užili sme si guľovačku s p. kaplánom Lukášom a samotnú túru. “ (Šimon)

„Výborné. Úžasné. Spokojnosť na plnej čiare. Sme radi, že také akcie organizujete. Ďakujem.“ (otec Ján)

„Myslím si, že sme prežili pekný deň. Aj deti sú spokojné. Akurát si musíme dávať pozor, aby nás nezrazili (smiech). Samozrejme, myslíme na manželky doma, ktoré varia. Ďakujeme im za to a myslíme na ne.“ (otec Dominik)

„Požehnaný čas prežitý v kruhu blížnych. Pri toľkých ratolestiach sme všetci omladli, z čoho mám najväčšiu radosť. Navzájom si poďakujme .“ (Lukáš Fero)

foto