Pán daroval Spoločenstvu Dom Júdov jubileum, 20 rokov spoločného kráčania za Ním. V sobotu 10. 1. 2015 sme sv. omšou a plesom ďakovali Bohu, ktorý je verný vo svojich prisľúbeniach, ktorý nás spoločne vedie a ktorý sa o nás stará. Po sv. omši sme sa všetci presunuli do sály MsKS v Sabinove, kde sme toto jubileum oslávili tancom a radosťou zo stretnutia s inými.

Pán nám doprial požehnaný čas a radosť zo seba navzájom, dobrých spomienok, rozhovorov, jedla a tanca. Stretli sme nie len aktuálnych, ale aj bývalých členov, sympatizantov, rodičov, lídrov z iných spoločenstiev, kňazov a priateľov. Ples bol obohatený tým, že ho spolu s nami oslavovali aj naše deti. Pre ne bola pripravená aj samostatná miestnosť s detským kútikom, kde na nich čakali 4 animátori, ktorí mali pripravený program a venovali sa im.

Hneď po príchode nás čakalo príjemné prekvapenie v podobe zápisníka, ktorý bol špeciálne pripravený pre túto príležitosť. Bol to čas plný radosti, šťastia a úžasu z toho, „aký dobrý je Pán“. Prezentáciou sme si chronologicky pripomenuli dejiny spoločenstva a zaspomínali si na dobré časy.

Ďakujeme všetkým, ktorí sa zúčastnili zábavy, animátorom za to, že sa o deti postarali a tým umožnili rodičom zabávať sa. Nech je Pán zvelebený a oslávený! „A zvyšok Júdovho domu, čo zostal, zapustí korene nadol a hore prinesie ovocie.“ (Iz 37, 31)

fotofoto