Drahí mladí, nedovoľte, aby svit Vašej mladosti pohasol v tme zatvorenej miestnosti, v ktorej je jediným oknom do sveta obrazovka počítača a smartfónu. Otvorte dvere svojho života dokorán! Váš priestor a Váš čas nech napĺňajú konkrétni ľudia a hlboké vzťahy, v ktorých sa môžete deliť o autentické a konkrétne skúsenosti Vášho každodenného života.“ (z posolstva sv. Otca Františka k Svetovému dňu mládeže 2018).

Milí eRkári, drahí sympatizanti! Pozývame Vás zapojiť sa do kampane Vypni telku, zapni seba, ktorá sa uskutoční v týždni od 27. mája do 2. júna. Názov tohto ročníka je Vysielame naživo. Kampaňou chceme rozvíjať jednu z našich hodnôt – otvorené spoločenstvo. Hlavnou myšlienkou VTZS je vyslať dobrú správu o našom otvorenom spoločenstve, o otvorených dverách našej stretkárne. Ak dokážeme obmedziť používanie digitálnych technológií, resp. používať ich efektívne, získame viac času, aby sme sa otvárali druhých. Ak sa otvárame pre druhých, robíme to naživo.

Ak máte záujem zapojiť sa do kampane, . Ak sa zaregistrujete do 19.5., zašleme Vám náramky na ruku podľa počtu prihlásených účastníkov. Aj tento rok dostane každý účastník dva náramky, jeden pre seba a druhý pre kamaráta, ktorého chce pozvať, aby sa stal účastníkom kampane.

Pre animátorov zapojených skupiniek bude pripravený metodický materiál na webstránke kampane . K dispozícii bude po zadaní hesla, ktoré Vám bude zaslané po zaregistrovaní. Pre viac informácií kliknite na stránku kampane alebo napíšte e-mail na vtzs@erko.sk.