Spoločenstvo Modlitieb matiek sa raz za štvrťrok stretáva na trojdní, kde je duchovne spojené so všetkými modlitebnými skupinami matiek na celom svete, pričom na každý deň trojdnia je určený spoločný úmysel a dané Božie slovo.

Počas septembrového trojdnia sme v našom chráme mali aj súsošie nenarodeným deťom, a tak naše modlitby boli veľmi silné a emotívne.

V piatok 26.9. − v deň pokánia, sme odprosovali za svoje hriechy. Čítali sme z knihy Ezechiel 18, 27 − 32. Naše modlitby umocňoval Pán Ježiš, prítomný v Oltárnej Sviatosti a tiež spoločenstvo Dom Júdov, ktoré svojou hudbou spolu s nami oslavovalo Pána.

V sobotu 27.9. sme odpúšťali tým, ktorí ublížili nám a našim deťom a prosili sme o ich obrátenie. Zo sv. písma sme čítali a rozjímali nad Žalmom 144,11 − 15.

V nedeľu 28.9. sme ďakovali a chválili Pána za všetky dary a požehnania, ktoré prežívame vo svojich rodinách. Čítali sme text z Lk 18, 9 − 14.

Všetky svoje radosti a starosti sme odovzdali Pánu Ježišovi vo forme zapálených sviečok, z ktorých sme vytvorili jedno veľké horiace materinské srdce.

Chceme sa poďakovať všetkým mamkám, starým mamkám a otcom, že spolu s nami venovali svoj čas modlitbe. Veríme, že načerpali novú silu do každodenného života. Modlitba koná zázraky nielen v nás, ale aj cez každého z nás.

Modlitby matiek sa modlíme každý utorok :

16.30 hod. v sal. stredisku

18.30 hod. v sal. stredisku