Dlhé roky sme na našich stretnutiach spoločne snívali − nové okná, rekonštrukcia budovy, zateplenie... Bolo nám smutno, že mnohé veci sa pre nedostatok finančných prostriedkov nedarilo realizovať, že budova našej školy chátra, že máme sťažené podmienky na vzdelávanie, prácu i život v školskom prostredí...

V týchto dňoch sa však stal „malý zázrak“, aspoň pre tých z nás, ktorí už dlho žijeme starosťami našej školy − máme vymenené prvé okná!!!

Naše sny a dlhoročné modlitby sa začínajú napĺňať. Začali sme totiž v škole s rekonštrukciou toaliet, a preto sme pristúpili pred vykonaním týchto prác k výmene okien. Ide zatiaľ o sociálne zariadenia na prízemí budovy. Financovať ich budeme z ušetrených finančných zdrojov školy.

Ak by sa nám podarilo uspieť v súťaži Domestos pre školy, chceli by sme sa pustiť v spolupráci s Rodičovským spoločenstvom pri CZŠ sv. Jána Krstiteľa v Sabinove aj do ďalších toaliet na poschodí.

Podarilo sa nám tiež pred začiatkom vykurovacej sezóny vymeniť staršie veľkoobjemné kotly za modernejšie a úspornejšie kondenzačné kotly. Spolu s výmenou ventilov na všetkých radiátoroch v budove školy už prispievajú k tomu, že deťom i všetkým nám je v škole príjemne teplučko a pri znížených nákladoch na vykurovanie.

Veríme, že spoločnými silami a modlitbami sa budú postupne aj ďalšie naše sny stávať skutočnosťou.

Ďakujeme Vám všetkým, ktorí ste nám doteraz modlitbou, finančne alebo akýmkoľvek iným spôsobom pomohli. Nech Vám dobrotivý Boh odplatí Vašu štedrosť a ochotu.