• utorok 8. 6. 2010 – celodenná adorácia v malom kostole (za kňazov) - ukončenie so sviatostným požehnaním na konci večernej sv. omše
  • streda 9. 6. 2010, štvrtok 10. 6. 2010 slávnostné vešpery o 18.00 hod., na konci večernej sv. omše pobožnosť k Najsv. Srdcu Ježišovmu s Eucharistickým požehnaním
  • piatok 11. 6. 2010 slávnosť Najsvätejšieho Ježišovho Srdca – 18.00 hod. slávnostné vešpery; večerná sv. omša spojená s pobožnosťou k úcte Božského Srdca. Po skončení spoločná modlitba na cintoríne za kňazov, ktorí pôsobili v našej farnosti alebo z nej pochádzali a ktorí už zosnuli.

    Všetkým veriacim, ktorí skutočne ľutujú svoje hriechy, a ktorí sa v tento deň v kostole alebo v kaplnke zbožne zúčastnia na svätej omši a obetujú za kňazov Cirkvi modlitby Ježišovi Kristovi, najvyššiemu a večnému Kňazovi – a tiež akýkoľvek dobrý skutok, urobený v ten deň – aby ich posvätil a pretvoril podľa svojho Srdca, budú udelené úplné odpustky, pokiaľ sa vyznali zo svojich hriechov vo sviatosti zmierenia a pomodlili sa na úmysel Svätého Otca.

  • nedeľa 13. 6. 2010 o 14.30 hod. pobožnosť k Najsvätejšiemu Ježišovmu Srdcu (za kňazov) a po nej vyložená Sviatosť Oltárna k adorácii na tento úmysel až do večernej sv. omše (záverečná pobožnosť o 18.00).


Súvisiaci článok:
Dar a tajomstvo