Príprava na krst

Príprava na prijatie sviatosti krstu v našej farnosti sa skladá z dvoch stretnutí. Na prvé stretnutie o kresťanskej výchove pozývame všetkých rodičov aj krstných rodičov ešte pred narodením dieťaťa. Toto stretnutie môžete absolvovať počas tehotenstva, predtým, ale prosíme, aby aspoň jeden z rodičov prišiel nahlásiť očakávané narodenie dieťaťa a krst. Druhé stretnutie absolvujete po narodení dieťaťa, podrobnosti sa dozviete vo farskej kancelárii.

Príprava na birmovku

Všetkým mladým, ktorí už majú 16 rokov alebo ich dovŕšia v najbližších 2 – 3 mesiacoch pripomíname, že ak chcú prijať sviatosť birmovania, môžu sa prihlásiť na prípravu. Prihlášky si môžete vyzdvihnúť v sakristii a je potrebné ich doniesť vyplnené do 20. 9. na faru.

Príprava na manželstvo

Snúbencov, ktorí plánujú sobáš, či ešte tohto roku, alebo aj na budúci rok, prosíme, aby sa prišli nahlásiť do kancelárie farského úradu. Ak si chcete rezervovať vami vybratý deň a čas sobáša, príďte čo najskôr, aby váš termín nebol už obsadený (kto skôr príde, ten skôr...). Potrebujeme vás zaradiť do prípravy na manželstvo, na čo potrebujeme dostatočný predstih pred sobášom.