Už od začiatku tohto roka 2019 sa rodiny jednotlivých farnostiach Slovenska vo svojich chrámoch schádzajú, aby sa aspoň jednu hodinu pri Ježišovi v Eucharistii modlili za svoje rodiny, ako aj za všetky rodiny nášho národa v rámci celoročnej štafetovej Adorácie rodín za rodiny.

22. február 2019 (piatok) bude deň, kedy sa naše farské spoločenstvo stane súčasťou veľkej misie pre dobro rodín na Slovensku!

Pozývame vás na chvíľu sa zastaviť a spolu s mnohými ďalšími rodinami vyznať Pánovi, že ho chceme chváliť, skláňať sa pred Ním a dovoliť Mu, aby viedol, žehnal naše životy, spolužitie v našich rodinách a požehnával všetky rodiny Slovenska.

Ďakujeme rodinám, ktoré už prejavili záujem zúčastniť sa tejto iniciatívy a prosíme aj ďalšie, aby sa pridali.

AKO? Stačí sa zapísať na hárok a vybrať si čas od 7:00 hod. do 20:00hod., ktorý vyhovuje vašej rodine. Hárok sa nachádza na obvyklom mieste v kostole. Koordinátor ostatne zariadi /nahlási meno rodiny a čas, ktorým sa táto rodina zaväzuje zúčastniť adorácie.

KTO? Na adoráciu môže ísť spolu celá rodina (otec, matka, deti, starí rodičia...), ale aj hoci len zástupca rodiny (napr. otec, lebo mamka je doma s chorými deťm alebo babka s dedkom, lebo deti s vnúčatami žijú v zahraničí alebo môžeme poprosiť niekoho zo širšej rodiny, napr. bratranca, strýka a podobne).

Rádio Lumen, resp. televízia Lux v deň adorácie bude vysielať oznam, v ktorom bude uvedené meno vašej rodiny a farnosť, ktorá sa v tento deň modlí. Ak by ste nesúhlasili s uvedením mena vašej rodiny vo vysielaní, vyznačte to na hárku.

Bližšie informácie na tel. č. 0905 257 751

rod. Ungvarská a Dugasová