Toto bola téma saleziánskeho prímestského tábora, ktorý sa uskutočnil v dňoch 10.-14.8.2009. Deti počas tábora navštívili rôzne planéty, na ktorých zažili dobrodružstvá, výcviky a veľkú zábavu. Bolo pre nich pripravených množstvo hier, z ktorých si každé dieťa našlo tú naj, no na naše prekvapenie sa skoro všetkým deťom najviac páčila hra "buldog".

Uprostred týždňa opustili našu raketu a preskúmali planétu, na ktorej sa nachádza Šarišský hrad. Počas tejto cesty nás čakalo množstvo prekvapení a jedným z nich bolo aj upršano-adrenalínové počasie, našťastie neskôr vykuklo aj slniečko.

V posledný deň sme bez zranení dorazili na planétu Zem, na ktorej nás čakali sladké odmeny a naši rodičia. Deti mali možnosť stráviť svoje posledné chvíle na tábore v spoločnosti rodičov, spoločne si zahrať hry, ktoré sa naučili a zatancovať si. Myslíme, že tohtoročný tábor sa vydaril. Dôkazom toho je aj malý Dominik, o ktorom sme sa dozvedeli, že večer nechcel zaspať, lebo sa bál, že ráno zaspí na tábor:) Sme vďační, že sme mohli tábor začať aj ukončiť svätou omšou. Pán Boh zaplať všetkým, ktorí akokoľvek pomohli pri príprave a realizácii tejto akcie.

foto