Všetkým školopovinným deťom ponúkame tieto letné podujatia:

30. 6. NOC NA FARE (rozlúčka so školským rokom)

Pozvané sú všetky deti, ktoré ukončili 1. – 6. ročník ZŠ. Kvôli príprave programu a miest na spanie je potrebné sa prihlásiť najneskôr do 26. 6. u ktorejkoľvek animátorky. Prihlášky sú k dispozícii v kostole.

12. – 17. 7. DETSKÝ LETNÝ TÁBOR v Kopytovskej doline.

Presnejšie informácie sú na plagátoch a na prihláškach, ktoré sú k dispozícii pri východoch z kostola a na fare.

27. – 31. 7. PRÍMESTSKÝ TÁBOR

s denným programom pre deti 1. – 7. ročníka ZŠ v čase od 8.00 do 18.00 hod. Presnejší program bude uverejnený na plagátoch a vo Farskom liste.

DEŇ D.

Počas prázdnin bude každú stredu pripravený pre deti program, ktorý sa bude priebežne vyhlasovať a propagovať na výveskách. V každom prípade sa bude začínať aj končiť rovnako: začiatok o 8.00 v kostole ranná spoločná modlitba a o 16.00 záver pri soche Panny Márie na námestí.

Púť rodín do Krakova-Lagiewnikov

Všetky rodiny s deťmi pozývame na spoločnú púť rodín do Krakova-Lagiewnikov s názvom SO SV. PAVLOM ZA BOŽÍM MILOSRDENSTVOM, ktorá sa uskutoční dňa 27. júna 2009. Pre dospelých i deti je pripravený zaujímavý program, no najdôležitejší bude určite silný zážitok dotyku Pána Ježiša, ktorý je MILOSRDENSTVOM.

Cena dopravy je 18 € na osobu (v prípade viacpočetných rodín vieme poskytnúť zľavu). Prihlasovať sa možno do stredy 24. júna v kancelárii FÚ alebo u Gitky Novákovej (0907 206 131)