Je to tu zas a znova. Tak ako sa začal nový školský rok, tak prichádzame s pozvánkou na eRko stretká. A čo tie eRko stretká vlastne sú???

Pravidelné stretnutia v malých skupinkách – spoločenstvách, kde sa rozprávame, hráme a hľadáme odpovede na otázky, ktoré nás trápia.

V eRku máme aj isté hodnoty, ktoré sa snažíme pestovať a učiť ich aj deti ... Mám živú vieru, mám úctu k životu, rozvíjam otvorené spoločenstvo, žijem zodpovednosť a dôveru, chcem slúžiť s radosťou ... a také je aj naše motto: Radostnou cestou svedectva viery kráčame spolu malí i veľkí. Tak povzbudzujem aj Vás, milí rodičia, aby ste svojim deťom dopriali zažiť spoločenstvo medzi svojimi rovesníkmi v takomto kresťanskom duchu.

Začiatkom októbra začína aj akcia s názvom Detský čin pomoci, ktorý by sme s deťmi absolvovali. Je to krásna akcia, kde si deti uvedomia, že aj maličkosti vedia vyčariť úsmev na tvárach iných ľudí a to aj ich zásluhou. Naše prvé spoločné stretnutie bude 2.10 (streda) po detskej sv. omši. Veľmi sa na všetky deti spolu s rodičmi tešíme. :)

foto