Od septembra sú opäť otvorené dvere pre činnosti detí s rôznym zdravotným postihnutím (na vozíčku, s Downovým syndrómom, po detskej obrne...). Sú pripravené tvorivé dielne (hry, lego, práca s PC, výtvarné práce, skladačky) pod vedením odborných pracovníkov. Pre deti, ktoré ukončili školskú dochádzku, je priestor v pondelky od 10:00 hod. v charitnom centre na Ulici 17. novembra č. 8 v Sabinove.

Spoločné stretko pre školákov aj neškolákov so zdravotným postihnutím bude každú stredu od 15:00 hod. v saleziánskom stredisku na Puškinovej ulici. Svoje schopnosti a pomoc poskytne aj skupinka birmovancov.

Radi uvítame aj deti či mládež, ktorí sa doteraz nezapájali, ale je im doma smutno – to im pri nás nebude.

Pozvánka platí všetkým zvláštne obdareným deťom a mládeži bez ohľadu na vieru a náboženské presvedčenie či iné zmýšľanie... Príďte aj s rodičmi či priateľmi aspoň nahliadnuť a Vaše srdiečka iste pookrejú.

K činnosti tvorivých dielní by sme potrebovali elektrický sporák s rúrou a k činnosti charitného centra vysávač (starý doslúžil). Preto touto cestou prosíme o pomoc, resp. darovanie aj starších, ale funkčných spotrebičov.