Po slávnostnej posviacke nášho nového organu pri titulárnej slávnosti na Farský deň nám ostáva už len doplatiť to, čo ostáva z celkovej ceny. A už toho nie je veľa. Začiatkom mesiaca sme znova ukrojili z tejto sumy, keď sme zaplatili 4.000,- €, takže ostáva nezaplatených 6.520,- €.

Pričom minulú nedeľu sme nazbierali pri zbierke 1.129,20 € a na fare sme zapísali milodary v hotovosti (od posledného vyhlásenia minulý mesiac) spolu 1.616,- € (hlavne vďaka bohuznámemu darcovi, ktorý venoval 1.000,- €). Takže po vložení na účet pre organ je na ňom teraz 2.729,53 €, čo znamená, že budúci mesiac budeme môcť po zbierke znova zaplatiť podobnú sumu ako tento mesiac.

Blíži sa teda chvíľa, keď budeme môcť oznámiť, že celý organ je náš – teda, že je zaplatené všetko. To však znamená, že sa aj skracuje čas pre tých, ktorí ešte zvažujú či a koľko prispieť. Využite teda posledné možnosti prispieť na nový organ v Sabinove. Vám, ktorí ste už túto možnosť využili a stále prispievate, patrí veľké Pán Boh zaplať.

foto