Touto cestou sa chceme poďakovať všetkým organizátorom, účinkujúcim a tým ľuďom dobrej vôle, ktorí nás svojou účasťou na benefičnom koncerte T- Down podporili.

Vieme, že organizátorom tohto podujatia nejde o popularitu, ale nedá nám nespomenúť mená tých, ktorí sa o koncert pričinili.

Veľké ďakujem patrí tete Katke Šimčíkovej, členkám charity pani Radačovskej, Márii Džačovskej, Dvorščákovej, Pecúchovej, Hajdukovej, Novickej a Martinovi Sečovi s kolektívom za organizáciu podujatia.

Za moderovanie programu ďakujeme Gitke Novákovej.

Sme veľmi radi, že pozvanie na koncert prijali skupiny Kapucíni & Stanley, S2G Band, Cantabile pod vedením pani učiteľky Mačekovej, saleziáni s nádherným vystúpením, pán Červeňák, ktorý vystúpenie mamičiek sprevádzal gitarou. ĎAKUJEME.

Veľká vďaka patrí aj pani Čarnogurskej za jej účinkovanie, výrobu rekvizít, ktoré spolu s birmovancami pripravili. V spolupráci so študentkami Zuzkou a Majkou nacvičila divadelné predstavenie ,, Stvorenie sveta“, ktorým sa naše deti so svojimi anjelmi strážnymi (deťmi z cirkevnej školy) na koncerte predstavili.

Ďakujeme aj p. dekanovi, ktorý umožňuje uskutočňovať nácviky našich detí v priestoroch fary. Veľmi to oceňujeme, pretože je tam bezbariérový prístup a veľa našich detí sa pohybuje pomocou invalidných vozíkov.

Nedá nám pri tejto príležitosti nespomenúť aj pravidelné stretnutia v charitnom centre každý pondelok, kde sa deťom s láskou venuje teta Majka a ujo Ivan, ktorý nám zorganizoval nádhernú púť do Krakova. Aj Vám patrí veľká vďaka.

Každú stredu sa stretávame v saleziánskom stredisku. Ďakujeme za povzbudivé slová don Kamilovi, ktorého sme si všetci veľmi obľúbili a tiež za stretnutia s birmovancami, ktorí si za kamarátov vybrali naše deti a venujú im v stredisku svoj voľný čas.

mamy p. Kubová a p. Hardoňová

Nedeľa 24. 6. bola pre nás výnimočná. V ten deň sa prvýkrát moja dcéra a s ňou aj iní vozíčkári dostali do kinosály MsKS. Účinkovala so svojimi kamarátmi na benefičnom koncerte. Bola nadšená a šťastná, že mohla prežiť taký nádherný deň. A mne vyšla slza dojatia, ako sa vynímali na javisku – boli hviezdy. Konečne som mohla aj ja vidieť prvé vystúpenie mojej dcéry. Bol to pre mňa úžasný pocit.

Na pódium sa deti vo vozíkoch dostali vďaka ochote mladých chlapcov, ktorí si v ten deň poriadne potrápili svaly, aby zdolali všetky schody. Veľmi sa mi páčil ich vľúdny prístup k deťom, keď ich niesli, upokojovali ich, aby nemali strach. Za ich výkon im patrí veľké ďakujem.

V MsKS sa robia rôzne zaujímavé podujatia, ktoré by chceli vidieť aj naše deti. No pre nevhodný prístup to nie je možné. Nie je nás vozíčkarov veľa, možno by sa to neoplatilo, ale nedá sa napriek tomu s tým niečo urobiť? Veď šťastní chceme byť všetci.

Za vydarený koncert ďakujeme aj skvelému publiku.