26. ročník koledníckej akcie a verejnej zbierky Dobrá novina sa v našej farnosti uskutočnil formou stacionárnej pokladničky, do ktorej ste mali možnosť prispieť.

Sabinov: 745,- € Orkucany: 224,- € Jakubovany: 650,- €

Ak ste nestihli prispieť, máte možnosť do 31.3.2021 poslať peniaze na účet Dobrej noviny s číslom SK77 1100 0000 0029 4045 7894. Farnosti Sabinov bol pridelený variabilný symbol 2012100323, ktorý slúži na lepšiu priehľadnosť, odkiaľ peniaze prišli.

Aj napriek tomu, že sa deti pripravovali v skupinkách s túžbou priniesť koledy do vašich domovov, zhoršenie pandemickej situácie a pred Vianocami vyhlásený lockdown nám však neumožnili koledovať v tradičnej forme. Ďakujeme všetkým, ktorí dielo Dobrej noviny podporujete a delíte sa o svoje duchovné a materiálne dobrá. Bez vás a vašej štedrosti by mnohé aktivity a projekty nemohli vzniknúť a priniesť dobré ovocie ľuďom žijúcim v ťažkých podmienkach a s obmedzenými možnosťami na zmenu.

Vďaka vám, milí darcovia, za každý jeden finančný príspevok. Keďže ho prinášate v dobe pandémie a krízy, stáva sa ešte šľachetnejším gestom – gestom viery a nádeje. Pre nás ste dôkazom, že naša práca má zmysel, vy ho vidíte a chcete, aby poslanie Dobrej noviny pretrvalo. Posolstvo Dobrej noviny sa vďaka vám šíri do celého sveta. Ovocie radostnej zvesti a otvorenia sŕdc pre vteleného Božieho Syna môžu zakúšať aj ľudia v ďalekých krajinách poznačených nielen pandémiou, ale aj suchom, chudobou a vojnou. Nielen v našom mene, ale väčšmi v ich mene vám ešte raz zo srdca ďakujeme. Nech vám milostivý Boh odplatí všetky vaše dary a nech vás požehnáva po celý rok 2021.

„Nech mocný Boh vo vás rozhojní každú milosť, aby ste mali vždy vo všetkom úplný dostatok a aby ste mali hojne na každý dobrý skutok.“(2 Kor 9, 8)