Naši hokejisti sa prebojovali do semifinále olympijského hokejového turnaja. A tak, ako pri zápase s Nórskom, aj pri víťazstve nad Švédskom sme s nimi boli aj my na našej škole. Ešte nikdy sa žiaci tak radostne neponáhľali do školy :-)... od skorého rána (6:00) sme im držali palce, povzbudzovali ich a nakoniec sa všetci fantasticky radovali a tešili sa z postupu. Zaslúžene a radostne sa potom školou nieslo slávne: Slovenskóóóó!!! Slovenskóóóó!!! Lepšia výchova k vlastenectvu asi ani nemôže byť... :-))

Deň 24. február 2010 sa v našej škole niesol v športovom duchu už od skorého rána. Športová atmosféra po víťaznom zápase našich hokejistov naladila aj nás, aby sme v popoludňajších hodinách zorganizovali priateľský basketbalový zápas učiteliek proti žiačkam. Veselá nálada nás neopúšťala počas celého zápasu a ani vtedy nie, keď nám dievčatá uštedrili zopár košov. A ako to v každom oriadnom zápase býva, nezaobišlo sa to bez drobných poranení a škrabancov.

Nakoniec ešte vyjadrenie jednej z hrajúcich žiačok Evky Homzovej: “Bolo to náročné pre obe strany, ale stálo to za to. Z konečného výsledku sa napokon tešili viac pani učiteľky, ktoré prekonali nielen samy seba, ale aj nás žiačky.” :-))

Mgr. Slavka Radvanská

Badminton... hra, ktorú každý z nás zaiste dobre pozná. Viaže sa k letu a dovolenkám. Jedno školské popoludnie však ukázalo, že tento druh športu sa môže hrať aj v každom ročnom období...a ak sa k tomu pridá dobrá nálada a chuť zašportovať si...nie je už o čom ďalej rozprávať. Stačí sa len pridať a hrať.

Mgr.Zuzana Summerová

Ak chcete vidieť olympijského ducha pozrite sa na http://czssabinov.spaces.live.com.