23. februára začali žiakom jarné prázdniny. Vravu a ich smiech vystriedali v škole vŕtačky a buchot kladív. Na miesto žiakov totiž nastúpili robotníci a pustili sa do výmeny starých okien. To, po čom mnohí z nás už dávno túžili, sa začalo konečne napĺňať.

Práce napredovali veľmi rýchlo, a preto, keď sa žiaci po prázdninách vrátili, nestačili sa čudovať, ako sa za týždeň škola zmenila. Všetci sme sa, samozrejme, tešili, lebo ku krajšiemu sa zmenilo aj prostredie na chodbách a v niektorých triedach. Môžeme si pomaly zvykať na nový pohľad na našu školu ...

Výmenou okien v prednej časti budovy začal proces postupnej opravy celej budovy. Na jar pristúpime už aj k rekonštrukcii fasády. Pokiaľ ide o interiér, tak nám pribudli ďalšie nové toalety, ktoré sme zafinancovali z prostriedkov pravidelných darcov a priateľov školy a z vlastných ušetrených prostriedkov. Ďakujeme všetkým, ktorí akýmkoľvek spôsobom prispeli a prispievajú k obnove našej školy. Na všetkých myslíme každý pondelok pri sv. omši v našej školskej kaplnke.

fotofotofoto