Drahí veriaci, ako som vás informoval v oznamoch minulú nedeľu, pri októbrovej zbierke na organ sme nazbierali 1.361,50 €, priamo na účet prišlo 275,- € a milodary v hotovosti na fare predstavovali 2.940,- €. Hlavne vďaka príspevkom darcov, ktorí prispeli v hotovosti na fare, sme mohli koncom mesiaca (ešte pred Dušičkami) uhradiť poslednú sumu potrebnú na zaplatenie, ktorú sme dlhovali firme Bies za náš nový organ. Takže uhradením sumy 6.520,- € je celý organ zaplatený a tým končíme farské zbierky na organ.

Bankový účet (0505030045/0900), ktorý je zriadený špeciálne pre stavbu organu, ešte istý čas ponecháme, a kto by chcel, môže stále poslať príspevok. Niektoré platby za organ sme totiž uhrádzali aj z bežného účtu, z peňazí určených na bežnú prevádzku kostola a fary (hlavne príspevky zo zvončeka pri sv. omšiach), takže prípadné príspevky na organ a zvyšok, ktorý ostal na organovom účte, tam vrátime – prevedieme ich späť na bežný účet farnosti.

Všetkým dobrodincom, ktorí prispeli akoukoľvek sumou, nech dobrotivý Boh odplatí ich štedrosť a udelí svoje požehnanie. Na Píšťalu darcov dopíšeme tých, ktorí prispeli od posviacky organu a umiestnime ju na chór k nástroju. Ešte raz všetkým Pán Boh zaplať.