20 detí z našej farnosti si môže povedať, že posledný augustový deň prežilo vo veľkom štýle. Nocovali na fare. 31.8. sme sa stretli na večernej sv. omši, ktorá bola jej oficiálnym začiatkom.

Kým predchádzajúce 3 ročníky prázdniny otvárali, tohto roku sme nocou na fare prázdniny ukončili. Po sv. omši bol pre deti pripravený veselý program, ktorým nás sprevádzali sv. košickí mučeníci. Týchto patrónov eRka, mohli deti spoznať cez zábavné hry a súťaže, po splnení ktorých si vyskladali ich krátky životopis. Po večeri nás čakala modlitba, pri ktorej sme spoločne vytvorili nádhernú mozaiku z kúskov farebného papiera. Tá dokazovala, akí sme všetci originálni a jedineční. Našou malou tradíciou sa stala rozprávka na dobrú noc od našich kňazov, ktorá bola úžasnou bodkou programu. Keďže mesiačik na nebi už dlho svietil, bol najvyšší čas zaliezť do svojich „spacáčikov“ a tíško snívať o tom, že raz budú prázdniny trvať aj 2 roky :). Ráno sa nikomu nechcelo vstávať, ale spoločne sme sa vybrali na sv. omšu. Pri rannej modlitbe sme ďakovali nielen za pokojnú noc, ale aj za mnoho iných vecí, ktorými nás Pán požehnáva.

Ďakujem všetkým deťom, že boli také poslušné a v noci spali :). Ďakujem našim kňazom, že nám aj tohto roku dovolili nocovať na fare. A ďakujem aj všetkým zúčastneným animátorom, ktorým patrí veľká pochvala.