V živote sú chvíle, ktoré by sme najradšej vrátili späť a ktoré žijú v našich srdciach a tvoria nezabudnuteľné spomienky. Tak to bolo aj s nami a našou milovanou Ukrajinou J. Zamilovali sme sa do sŕdc jednoduchých ukrajinských detí a mladých. Zamilovali sme si čaro ukrajinskej prírody a žiara miliónov hviezd nám každý večer pripomenula, že náš Nebeský Otecko je na nás hrdý a že nás nekonečne miluje. Zamilovali sme si aj naše prípravné formačné stretká a misijnú rodinu, ktorú spája silné puto priateľstva a lásky i spoločný cieľ – rozdúchať oheň radosti, lásky a viery v malých ukrajinských dušičkách. A preto my – saleziánske misijné dobrovoľníčky, prichádzame k vám s prosbou o pomoc pri zbierke. V dňoch 21., 22. a 23. júna 2010 v čase od 16:30 hod. do 18:15 hod. a od 19:15 hod. do 20:15 hod. budeme prítomné na fare, kde nám môžete prinášať veci na zbierku a kde vám aj vďačne odpovieme na vaše otázky.

Zbierajú sa: perá, farby, farbičky, fixky, hračky, spoloč. hry, švihadlá, pexesá, puzzle, omaľovánky, suveníry, sošky, zošity, euroobaly, papiere, lepidlá, nožnice, nitky, nylon, drôt, korálky a pod.

Taktiež vás prosíme, aby ste na nás a našu misijnú rodinu mysleli v modlitbách, aby sme zažili požehnaný a naplnený čas. Za akúkoľvek vašu pomoc vám už vopred patrí úprimné Pán Boh zaplať. :) Viac info aj na www.savio.sk alebo www.misie.sdb.sk