Chceš krajinu, ktorá podporuje, chráni a vyzdvihuje rodinu založenú na manželstve jedného muža a jednej ženy? Chceš žiť na mieste, kde ľudia túžia mať deti a majú odvahu ich prijať a vychovávať? Snívaš o krajine, kde sa robí všetko preto, aby sa mohlo narodiť každé počaté dieťa? Snívaš o Slovensku, kde sa pomáha rodinám a tehotným matkám, kde vládne vzájomná pomoc a nikto sa necíti opustení a zbytoční? Snívaš o vlasti, kde je chránený život a dôstojnosť každého človeka od počatia až po prirodzenú smrť?

Keď takéto SLOVENSKO chceš, ak o takom SLOVENSKU snívaš, pripoj sa aj TY  22. septembra 2019 a príď do Bratislavy na NÁRODNÝ POCHOD ZA ŽIVOT.

Príď povedať  ÁNO  ochrane každého ľudského života. Je potrebné bojovať za správnu vec, za právo na život, za Božie zámery, za spravodlivosť. Zapájajme sa aj do modlitbového tímu, lebo z „iba ľudských síl“ to môže byť jeden pekne organizovaný protest, ale s Božou milosťou a pomocou môžeme lámať bariéry zla, ktoré vládnu svetu.

My sme tá generácia, ktorá môže zmeniť svet, my sme tá generácia, ktorá sa musí hýbať vpred. Každé dieťa má právo vyrásť v úplnej rodine, t. j. otec, mama a deti. Rodina ako základ spoločnosti je ohrozená. Je dôležité neostať v ústraní a pomôcť pri takom nádhernom diele ako je vyjadrenie, že sme za život, za rodinu. „Aby zlo vyhralo, stačí, aby dobrí ľudia ostali ticho.“ Tak pomôž AJ TY meniť naše SLOVENSKO.

„Kto miluje, chce darovať seba samého.“ (Ján Pavol II.)