Ako mladí ľudia chceme využiť všetky možnosti, ktoré nám život ponúka. Chceme si život užiť naplno a vychutnávať z neho každý okamih. Na druhej strane máme aj mnoho starostí, ktoré nás okrádajú o náš čas. Celý týždeň trávime v škole, cez víkend sme s priateľmi, rodinou, venujeme sa rôznym aktivitám, preto sa často stáva, že sme otrokmi vety: „Nemám čas.“

Čas je to, čo najviac chceme, ale aj to, čo najviac chce Boh. Čas je tá najväčšia milosť, ktorú nám Boh dáva na to, aby sme sa s Ním oň podelili. Radi sa delíme o svoj čas s priateľmi, spolužiakmi – čo tak skúsiť niečo VIAC? Je dôležité myslieť aj na náš vzťah s Bohom. Boh chce byť súčasťou nášho života, chce, aby sme Ho niekam umiestnili v našom naplnenom harmonograme. Ak chceš spraviť aspoň malý krok a podeliť sa o svoj čas, je tu jedna možnosť.

Spoločenstvo Dom Júdov ponúka duchovnú obnovu pre všetkých vás, vo veku od 15 do 30 rokov, ktorí ste absolvovali kurz Objav Krista, pre tých, ktorí ste pobirmovaní, ale aj pre všetkých ostatných mladých, ktorí chcú a majú túžbu poznávať Boha viac. Boh ťa pozýva na stretnutie, chce s tebou stráviť víkend od 16. 3. – 18. 3. 2012 na chate Lúčka – Potoky. Ak máš záujem, je potrebné sa zapísať do 29. februára na hárok, ktorý je pri zadnom východe z kostola, alebo napísať na e-mail domjudov@gmail.com, prípadne zavolať na telefónne číslo 0908 113 481. Bližšie informácie (napr. o cene) budú zverejnené neskôr, resp. zaslané e-mailom na adresu prihlásených.

Pozvánky od kamarátov na spoločné víkendy určite neodmietame... Veríme, že si nájdeš čas aj na svojho najlepšieho Priateľa.