Keď tieto riadky budete čítať, ja už budem na Duchovných cvičeniach vo Vysokých Tatrách. Skončila sa moja diakonská prax, 10 mesiacov ubehlo veľmi rýchlo. Aj touto cestou Vám chcem všetkým ešte raz povedať veľké ďakujem. Všetkým, ktorí ste ma tu tak srdečne prijali, ktorí ste so mnou spolupracovali, ktorí ste sa za mňa modlili, alebo sa modlite naďalej.

Ešte raz pozývam na kňazskú vysviacku do Košíc v sobotu 15. júna o 10.00, a taktiež Vás pozývam na slávenie mojej prvej sv. omše do Veľkých Kapušian v nedeľu 16. júna o 10.30.

Do Veľkých Kapušian pôjde autobus, ak bude dosť záujemcov, preto Vás prosím, aby ste sa prišli zapísať do sakristie do 9. júna do konca večernej omše. Tí, ktorí by išli vlastnými dopravnými prostriedkami, tiež nech sa nahlásia v sakristii, aby som vedel, pre koľkých mám obsadiť miesto v kostole, a tak isto pri slávnostnom obede po primičnej slávnosti.

Moja cesta ide ďalej, dopredu: ako nezaslúžený dar, dostanem účasť na Kristovom služobnom kňazstve, teda prijmem sviatosť kňazstva, budem služobníkom oltára a vašej radosti, modlite sa za mňa, za všetkých povolaných, aby sme boli verní úlohe, ktorú nám Boh zveril.