V týždni od 7. do 15. júna bude prebiehať celoslovenské podujatie: „Týždeň modlitieb mladých za mladých“, pripravované Radou pre mládež a univerzity KBS v spolupráci so ZKSM.

Nosnou myšlienkou tohto ročníka je: „Mám ťa v srdci“. Je to uistenie a výzva pre každého z nás. Uistenie, že náš Pán nás má v srdci. Sme jeho, vždy nás chcel a miluje nás ako svoje Božie deti. Výzva pre mňa i pre teba, aby sme rozšírili svoje srdce a prijali každého v láske a aby sme prijali do nášho srdca Boha Otca i Syna i Ducha Svätého a nechali milovať a boli milujúce deti.

Cieľom kampane je vytvoriť duchovnú atmosféru, v ktorej mladí na Slovensku zmenia svoje zmýšľanie – otvoria svoje srdcia Božím túžbam. Do kampane sa dá zapojiť viacerými spôsobmi:

1. Osobnou modlitbou;

2. Spoločnou modlitbou v našich spoločenstvách, farnostiach či rodinách;

3. Propagáciou cez FACEBOOK, prostredníctvom PLAGÁTOV, OZNAMOM všade tam, kde to bude možné;

4. Nosením odznaku, ktorý sa dá objednať za cenu 0,2 €/ kus, nad 100 kusov za cenu 0,1 €. Objednávky s počtom kusov a adresou môžete zasielať na e-mail: odznakyt3m@gmail.com. Poštovné je zdarma.

5. Vlastnými nápadmi... .

Verím, že sa v tomto týždni stretneme v modlitbe, v ktorej Boh bude premieňať obraz našej krajiny cez srdcia nás mladých. Prajem Vám čas plný požehnania a radosti z príchodu Ducha Svätého.

foto