Nepovieme Vám, koho máte voliť, ani kam povedie cesta našej krajiny po voľbách, ale veríme, že Boh túži mať aj v politike spravodlivých a čestných ľudí.

Dňa 30. januára začalo plynúť 40 dní modlitieb a pôstu za parlamentné voľby, ktoré sa budú konať 10. marca. Ide o modlitebnú kampaň v rámci projektu Tvoja vec!, ktorý je zastrešený Združením kresťanských spoločenstiev mládeže (ZKSM). Cieľom kampane je pozvať a motivovať ľudí k modlitbe a pôstu za voľby. Táto kampaň nepreferuje žiadnu politickú stranu ani myšlienky žiadnej politickej názorovej skupiny. Veríme, že Boh skrze naše modlitby a pôst môže zasiahnuť do diania na Slovensku. Modlíme sa za to, aby sme do parlamentu zvolili ľudí, ktorí budú spravodliví, čestní a budú mať úctu k životu.

Na webovej stránke www.40dni.tvojavec.sk sa môžete dozvedieť viac. Na uvedenej stránke si zároveň kliknutím na tlačidlo zapoj sa môžete vybrať deň a čas, v ktorom sa budete modliť alebo postiť. Tým chceme vytvoriť nepretržitú modlitebnú reťaz. Na vami uvedený email príde potvrdzujúca správa. V prípade záujmu môžete zadať aj telefónne číslo a polhodinu (deň) pred modlitbou (pôstom) budete upozornení SMS správou. Do kampane sa môže zapojiť ktokoľvek. Využiť môžete aj jednoduchú registráciu na internetovej stránke kampane, alebo sa zapojiť bez registrácie kedykoľvek počas trvania modlitieb a pôstu.