Po stretnutiach našich chlapcov – miništrantov každú stredu na fare, nedávnych miništrantských sľuboch (6. mája) a návšteve Kňazského seminára v Košiciach (15. mája) prichádzame s ďalšou ponukou, a tou je miništrantský tábor v neďalekých Hermanovciach, ktorý bude od 6. júla do 9. júla 2011. Táto ponuka platí aj pre chlapcov, ktorí ešte len uvažujú o miništrovaní. Zvlášť pozývame chlapcov, ktorí v tomto roku pristúpili k prvému svätému prijímaniu.

Tábor bude v Hermanovciach, ktoré sú síce blízko, ale chceme, aby chlapci prežili spoločne začiatok letných prázdnin. Bude to pre nich vyvrcholenie, resp. spestrenie ich spoločných stretnutí v uplynulom školskom roku, a taktiež aj motivácia a povzbudenie do ďalších mesiacov ich služby miništranta i spoločných stretnutí, ktoré budú naďalej pokračovať aj počas prázdnin v tradičnom čase, t. j. každú stredu o 17:00 hod. na fare.

Prihlášky si môžete vyzdvihnúť v kostole na stojanoch pre časopisy, príp. stiahnuť tu. Prihlásiť sa je potrebné do 30. júna 2011. Ďalšie potrebné informácie sú v samotnej prihláške.