(pokračovanie)

Piatkový deň sme začali svätou omšou, raňajkami a krátkou prednáškou o 7 hlavných hriechoch. Pred obedom sme si zbalili poživeň do batohov a tatranskou železnicou sme sa odviezli na Štrbské Pleso. Červenou značkou sme docupitali až k Popradskému plesu a následne na Symbolický cintorín venovaní obetiam Vysokých Tatier. Po návrate na ubytovňu sme si večer spríjemnili pobytom v mestečku Palermo, v ktorom neustále vyčíňala mafia. Sobotné ráno znovu začalo sv. omšou, po nej nasledovala prednáška o modlitbe, následné balenie, upratovanie, slzy v očiach pri nasadaní do vlaku a opúšťaní nášho 3-dňového zasneženého hniezdočka.

Veľká vďaka patrí nášmu Nebeskému Ockovi za krásne slnečné dni strávené v nádhernom prostredí. V mene všetkých zúčastnených ďakujem sestričkám z Dolného Smokovca, ktoré sa o nás starali, ďalej ďakujeme nášmu pánovi dekanovi za sprostredkovanie tohto podujatia, ďakujem taktiež patrí don Paľovi za jeho čas a za pekné myšlienky, a najmä naša vďaka patrí diakonovi Peťovi za jeho trpezlivosť a za obetovaný čas. Ďakujem aj Vám chlapci za krásne chvíle a kopu humoru.

„Ľudia často zabúdajú na to, čo s Vami zažili, ale nikdy nezabudnú na to, ako sa s Vami vtedy cítili.” (...............)

Fotografie si môžete pozrieť v albume vo fotogalérii.