Saleziáni spolupracovníci pozývajú manželov, ktorí sú spolu viac ako dva roky a chcú si svoj vzťah prehĺbiť, po rokoch oživiť, skrášliť, upevniť na kurz Manželské večery.

Tento kurz tvorí osem stretnutí. Ponúka manželom príležitosť stráviť čas spolu ako pár a pritom sa zaoberať dôležitými otázkami svojho manželstva, navzájom sa rozprávať a počúvať jeden druhého. Čakajú na vás témy o budovaní pevných základov v manželstve, o umení komunikovať, riešenie konfliktov, rodičia a svokrovci, sila odpustenia a iné. Skupinová diskusia nie je súčasťou kurzu, súkromie manželov je plne rešpektované.

Ak máte pekné manželstvo, kurz vám pomôže ďalej ho skrášliť a posilní vaše dobré návyky. Na druhej strane, ak máte v manželstve nejaký problém, kurz vám poskytne niekoľko praktických zručností, ktoré vám pomôžu ťažkosti postupne prekonať.

V pastoračno-rekreačnom centre Domu mamy Margity v Drienici budú prebiehať súčasne 2 kurzy. Jeden tzv. pondelkový, čiže 8 pondelkov za sebou od 8. 10. 2012 so začiatkom o 19:00 cca do 21:15 a druhý tzv. utorkový, čiže 8 utorkov za sebou od 9. 10. 2012 v tom istom čase.

Bližšie informácie poskytne p. Dobrovičová Mária osobne alebo na tel. č. 0918 338 344.