Ďakujeme všetkým darcom zo Sabinova aj tým, ktorí u nás dňa 6.4.2019 iba nakupovali a rozhodli sa podporiťzbierku „Kilo pre chudobných“ v OD Kaufland. Ďakujeme za štedré  potravinové dary, 9 ks stravných lístkov v hodnote 37,40 € a hotovosť 67 €.

Ďakujeme aj všetkým, ktorí pomohli zorganizovať túto akciu – pracovníkom obchodného domu Kaufland Sabinov za ich ochotu a spoluprácu a členom charity.

Z týchto darov sme pripravili potravinové balíčky, ktorými sme pred veľkonočnými sviatkami pomohli 31 rodinám v núdzi.

Všetkým darcom úprimné Pán Boh zaplať.

Na Zelený štvrtok pri obradoch v prosbách prosíme o BP pre tých, ktorí sa akýmkoľvek spôsobom počas celého roka dokázali podeliť s rodinami v núdzi, aby rodinám darcov nič nechýbalo. Pripomíname, že sa celá farnosť modlí za tých, ktorí pomáhajú potravinovými darmi počas prvopiatkových zbierok, kila pre chudobných, ktorí darujú finančnú hotovosť a stravné lístky či už počas vyhlásených zbierok alebo kedykoľvek vložením do schránky na fare, ktorí sa podelia s núdznymi o šatstvo alebo s tým, čo vypestovali v záhradkách, ktorí sa modlia za činnosť charity, aby jej členovia dokázali adresne rozdeľovať dary...

Ako sme počuli v jednom nedeľnom príhovore v našom farskom kostole, 5 chlebov a 2 ryby nasýtili veľký dav ľudí, lebo podľa evanjelistu Jána blízkosť Pána nasycuje a zbavuje nás egoizmu. Hlad nie je preto, že chýbajú peniaze, ale pre egoizmus a sebectvo ľudí.

Ďakujeme za to, že sa delíte, za vašu pomoc a štedrosť.