Pozývame Vás na stretnutie Kána, ktoré sa uskutoční v dňoch 21.7. - 27.7. 2019 v Nitre. Stretnutie Kána je týždeň pre manželské páry, organizované Chemin Neuf, katolíckou komunitou s povolaním k ekumenizmu. Pre manželov je časom zastavenia sa, stretnutia v páre. Je týždňom, počas ktorého je možné prerušiť stále rýchlejší rytmus moderného života, znova sa stretnúť ako pár a obnoviť prostredníctvom zdieľania a modlitby. 

Na Stretnutí Kána nájdete:

ČAS ZNOVUOBJAVIŤ zmysel manželského života a dnešnej rodiny; otvorene sa porozprávať o zásadných otázkach, ako sú komunikácia, sexualita či vernosť.

ČAS ZDIEĽAŤ SA vo vzájomnej otvorenosti o radosti, ale aj ťažkosti života vo dvojici.

ČAS OTVORIŤ SA Bohu, ktorý neprestajne buduje a posilňuje manželské páry, učí ich láske a odpúšťaniu.

ČAS PRE DETI, ktoré sa plne zúčastňujú stretnutia Kána. Deti (od 3 do 14 rokov) sú zverené skupine, ktorá im pripravuje program hier a oddychu. Program je v súlade s vekom a osobnými potrebami detí. Deti v predškolskom veku majú aktivity v „škôlke“ a školáci v tábore. 

Doprajte si navzájom celých šesť dní len pre seba (keďže o deti je postarané ) a naplňte nádobu svojho manželstva čistou vodou až po okraj, aby ju Pán mohol premeniť na nové víno. Milujme, lebo máme len jednu šancu na požehnané manželstvo. Viac informácií nájdete na alebo nás kontaktujte na .