Od pondelka 19. 4. 2021 sa na sv. omši môžu zúčastniť veriaci v obmedzenom počte (1 osoba na 15 m2).

Na sv. omše v Sabinove je potrebné sa nahlásiť cez farskú internetovú stránku (max. 30 osôb). Do počtu zúčastnených sa nezapočítavajú deti do 10 rokov v sprievode dospelej osoby.

Veriacich, ktorí majú úmysel sv. omše, prosíme, aby sa nahlásili vopred vo farskej kancelárii, aj telefonicky 051/452 3784, aby sme vám rezervovali miesto na danú sv. omšu.

Na prihlasovanie uvoľníme termíny na tri dni a prihláste sa iba jednu sv. omšu – tým chceme umožniť viacerým zúčastniť sa na sv. omši aspoň niekedy v týždni, lebo nie je možné byť na sv. omši každý deň.

V prípade, že ostanú voľné miesta, môžete sa dohlásiť do 1 hod. pred sv. omšou.

Tiež prosíme o zodpovednosť v nahlasovaní a vo vyberaní termínov sv. omší. Ak sa na omšu nahlásite, zodpovedne na ňu aj príďte, aby bola kapacita vždy naplnená, a zároveň, aby ste neblokovali iných, alebo sa vopred odhláste. Preto prosíme o pochopenie a trpezlivosť.

 

Na sv. omšiach v Orkucanoch bude max. 10 osôb, preto sa nahláste vopred u p. kostolníčky Ondrejovej, aby ste sa na ňu dostali – pri vstupe bude služba, ktorá vpustí len nahlásených ľudí.

Prednosť majú tí, ktorých je úmysel sv. omše, preto sa prihláste vopred tiež u p. Ondrejovej.

Keďže zatiaľ nie je možné viacerým sa zúčastniť na sv. omši, vyzývame k zvýšenej vzájomnej ohľaduplnosti a obetavosti. Nedá sa byť na každej sv. omši, preto prosíme o pochopenie a trpezlivosť.

 

Na sv. omšiach v Jakubovanoch bude max. 10 osôb, preto sa nahláste vopred u p. kostolníčky Peregrínovej, aby ste sa na ňu dostali – pri vstupe bude služba, ktorá vpustí len nahlásených ľudí.

Prednosť majú tí, ktorých je úmysel sv. omše, preto sa prihláste vopred tiež u p. Peregrínovej.

Keďže zatiaľ nie je možné viacerým sa zúčastniť na sv. omši, vyzývame k zvýšenej vzájomnej ohľaduplnosti a obetavosti. Nedá sa byť na každej sv. omši, preto prosíme o pochopenie a trpezlivosť.