Cirkevná ZŠ sv. Jána Krstiteľa

Spoločenstvo našej cirkevnej školy Vás pozýva nahliadnuť do kráľovstva sv. Jána Krstiteľa, kde si môžete prísť niečo namaľovať, nakresliť či zručne vyrobiť. Športuchtiví si môžu zmerať sily vo florbale a tí, ktorí majú radi orientálnu exotiku, iste uvítajú stretnutie s legorobotom Pinocchiom, ktorý sa nedávno vrátil z tureckého Istanbulu.

Pomôžeme Vám tiež zbaviť sa nepotrebných vecí, ako sú staré mobily, kalkulačky, telefóny, rádiá, rýchlovarné kanvice, fény a pod., ...budeme totiž zbierať staré, použité elektrické zariadenia, ktoré dokážete priniesť v taške :-).

A pri tom všetkom odkryjeme kúsok toho, čím kráľovstvo žije počas celého roka...

eRko – Hnutie kresťanských spoločenstiev detí

Srdečne pozývame malých aj veľkých zabaviť sa pri „eRko stánku“, kde sa naučíme tancovať tradičné a jedinečné eRko-tance, šikovné ruky animátoriek dievčatám zapletú krásne indiánske vrkôčiky, cestu pomaľujeme kriedami, a tak sa pokúsime vytvoriť najkrajší a najväčší obraz v našom meste. Nebude chýbať ani maľovanie na tvár. Novinkou budú kreatívne tvorivé dielne.

Tak neváhaj a príď spoznať eRkárov, tešíme sa na Teba.

Dom Júdov

Spoločenstvo Dom Júdov Vás srdečne pozýva na spoločnú modlitbu počas Farského dňa. Budeme veľmi radi, ak spolu s Vami vzdáme CHVÁLU Bohu za to, aký je, VĎAKU za všetky dobrá, ktoré sme od Neho dostali a PROSBU za aktuálne potreby našej farnosti a mesta.

Koinonia Ján Krstiteľ

Aj naše spoločenstvo pozýva všetkých, ktorí chcú zažiť radosť, osvieženie, nielen tela, ale aj ducha na Farský deň.

Spolok sv. Vojtecha

SSV predstaví novinky aj staršie produkty – svoje vlastné aj konkurenčné s možnosťou zakúpenia.