Blíži sa farský detský tábor, preto ponúkame rodičom základné informácie a posledné pokyny. Odchod je v pondelok 21. 7. o 15.00 hod. od MsKS. Pri odovzdaní dieťaťa nezabudnite na preukaz poistenca a vyhlásenie o zdravotnom stave dieťaťa; ak užíva lieky, informujte o tom vedúcu tábora a odovzdajte jej lieky, zvlášť zabalené s menom a s informáciou o dávkovaní. Aj prípadné iné zdravotné ťažkosti ohláste osobne pri nástupe.

Do tábora deťom nedávajte: mobil, drahé hračky, PC hry, elektroniku, ostré predmety; pretože zvyknú narušovať program tábora, dovoľujeme si vás upozorniť, že budú dieťaťu odobrané a vrátené na konci tábora. Naopak, deťom okrem bežných vecí nezabudnite zabaliť: menší ruksak, plastovú fľašu na výlet (0,5 l), šiltovku alebo šatku proti úpalu, slnečné okuliare, aj teplejšie oblečenie, pršiplášť, hygienické potreby.

Návrat je v sobotu 26. 7., príchod je plánovaný medzi 16.00 – 16.30 hod. pri MsKS. V prípade potreby môžete kontaktovať vedúcu tábora Ivetu Šoltýsovú na číslo 0905 341 691. Veríme, že Boh má pre nás pripravený super čas, počas ktorého nové kamarátstva vytvoríme a tie staré upevníme. Už teraz sa tešíme na požehnaný čas strávený v tomto spoločenstve. Vaši animátori :)