Témou tohtoročného tábora bolo evanjelium ako radostná zvesť pre nás, kresťanov. Bol plný zaujímavých aktivít, tancov a atrakcií. Všetci účastníci si tábor užili naplno. Tu je niekoľko reakcií od detí na otázku: Čo sa ti páčilo na tábore?

Boli tu super súťaže. Tiež sa mi páčila túra a prechádzky do prírody. (Vladka)

Všetko tu bolo super, no najviac sa mi páčili outdorové aktivity v prírode, pri ktorých sme sa zašpinili (blativé súťaže) a vodné hry. (Emília)

Podľa mňa boli najlepšie vodné hry a blativé súťaže, lebo mamka mala potom veľkú radosť . (Sofia)

Vodné hry, ale aj túra bola veľmi dobrá. (Adrián)

Mne sa páčili vodné hry, rambodráha a stanovište, na ktorom sme liezli po lanách. (Filip)

Podľa mňa boli najlepšie vodné hry, tvorivé dielne, napríklad: maľovanie na fóliu, servítková technika a pletenie do vrkočov. (Barbora)

Vodné hry a z nich hra sever proti juhu a prelievanie vody, rambodráha a futbal. (Matej)

Celý tábor sa mi páčil, škoda, že už skončí. Boli tu dobrí ľudia, veľa sme sa zabavili. Z aktivít boli najlepšie vodné hry, boli sme všetci mokrí a nemuseli sme sa sprchovať . (Daniela)

Najlepšia bola rambodráha, a tiež tu bolo dobré jedlo. Tiež sme mali veľmi dobrých animátorov. (Natália)

Páčili sa mi vodné hry a súboje s animátormi. (Laura)

Najlepšie boli vodné hry, z toho vodný volejbal. Počas vodných hier sa mi však nepáčilo, že nás olieval pán kaplán Martin. Počas celého tábora tu bola dobrá atmosféra, cítila som sa dobre, a tiež som mala dobrú animátorku. Dobré bolo aj jedlo. (Alexandra)

Užila som si vodné hry. Mala som aj dobrú animátorku. (Sofia)

Z animátorov tábor zhodnotila Klaudia: Tohtoročný tábor bol pre mňa prvý, na ktorom som mala tú česť byť animátorkou. Ďakujem za túto možnosť. Ďakujem aj deťom, spoluanimátorom a Bohu za krásne strávený čas plný smiechu, zábavy, hier, slnka a Božej prítomnosti. Z tábora si odnášam nezabudnuteľné zážitky, radostnú zvesť a energiu na ten ďalší .

Vďaka patrí všetkým, ktorí prispeli na tábor ľubovoľným spôsobom. Nech vám to Pán Boh odplatí!

foto