Každoročne počas prázdnin pripravujeme farský detský tábor. Aj tohto roku ponúkame a pozývame deti v lete do tábora, ktorý bude v dňoch 21. 7. 2014 (pondelok - odchod popoludní) do 26. 7. 2014 (sobota - návrat popoludní) v rekreačnom zariadení Mníchovský potok pri Bardejove. Tábor organizujeme aj s príspevkom eRka.

O deti a program pre ne sa postarajú naši animátori, ktorí sa už stretávajú a pripravujú všetko potrebné. Duchovný program zabezpečujú kňazi našej farnosti. Chceme, aby detský tábor bol vyvrcholením celoročného stretávania sa detí v spoločenstvách a práce našich animátorov. Preto prihlášky dostali prednostne rodičia detí, ktoré pravidelne počas celého roka navštevovali spoločenstvá a zapájali sa tak do farskej pastorácie detí.

Prosíme rodičov týchto detí, aby čo najskôr doniesli vyplnenú prihlášku do farskej kancelárie, ak majú záujem o miesto v tábore pre svoje dieťa. Všetkých rodičov, ktorí už priniesli prihlášku, prosíme, aby prišli do konca mesiaca jún vyplatiť príspevok za tábor do farskej kancelárie v úradných hodinách (Po až Pi: 9.00 – 10.00 a 16.00 – 17.00). Ak o tábor majú záujem aj rodičia detí, ktoré nechodili do spoločenstiev, môžu sa prísť informovať tiež do farskej kancelárie.