Príprava na krst

Príprava na prijatie sviatosti krstu v našej farnosti sa skladá z dvoch stretnutí. Na prvé stretnutie o kresťanskej výchove pozývame všetkých rodičov aj krstných rodičov ešte pred narodením dieťaťa. Toto stretnutie môžete absolvovať už počas tehotenstva. Predtým, ale prosíme, aby aspoň jeden z rodičov prišiel nahlásiť očakávané narodenie dieťaťa a krst. Druhé stretnutie absolvujete po narodení dieťaťa, podrobnosti sa dozviete vo farskej kancelárii.

Príprava detí na 1. sv. prijímanie

Rodičov, ktorí chcú prihlásiť svoje deti od budúceho septembra do prípravy na 1. sv. prijímanie, prosíme, aby vyplnené prihlášky priniesli do farskej kancelárie v úradných hodinách – môžu si ich stiahnuť z internetu, z farskej stránky.

Príprava na birmovku

Mladí, ktorí už majú 16 rokov alebo ich dovŕšia v najbližších 2 – 3 mesiacoch, sa môžu prihlásiť na prípravu na birmovku. Prihlášky si môžete vyzdvihnúť v kancelárii alebo stiahnuť z farskej stránky a je potrebné ich doniesť vyplnené na faru. Rovnako sa môžu prihlásiť aj dospelí, ktorí túto sviatosť ešte neprijali.

Príprava na manželstvo

Snúbencov, ktorí sa chcú v budúcom roku sobášiť, prosíme, aby prišli čo najskôr nahlásiť sobáš do kancelárie na fare v úradných hodinách. Potrebujeme vás zaradiť do prípravy na manželstvo, na čo potrebujeme dostatočný časový priestor pred sobášom.