V sobotu 21. novembra sa poniektorí z nás doma nenudili. Boli sme sa totiž zabaviť v telocvični Cirkevnej základnej školy v Sabinove. Ako sme si už zvykli, opäť sa konala neopakovateľná farská diskotéka.

Túto akciu sme začali modlitbou, ako sa na správnych kresťanov patrí. S prosbami, aby sa nikomu nič nestalo a aby sme sa dobre zabavili, sme už mohli začať tancovať. No nie je to tak celkom pravda! Skôr ako sa na parket dostali deti, sme my, animátorky, oficiálne otvorili našu diskotéku očarujúcim spoločným tancom s ešte očarujúcejšou choreografiou :). Deti boli teda správne naladené na dlhé chvíle tanca a zábavy. Postupne sa na rad dostávali aj súťaže, ktoré boli naozaj veľmi zaujímavé. A tak sme zdolávali prekážkovú dráhu s vajíčkom na lyžici, kŕmili sme sa pudingom so zaviazanými očami či overovali svoje futbalové schopnosti kopom do bránky. Čas neúprosne bežal a my sme pomaly museli ukončiť našu diskotéku, aj keď mnohým sa ešte nechcelo odísť. Možno aj preto, že naša DJ-ka Luna tak skvele hrala :).

Ďakujem všetkým, ktorí sa diskotéky zúčastnili, ale hlavne tým, ktorí sa postarali o program a realizáciu tejto akcie. Dúfam, že sa čoskoro opäť stretneme. Žeby na karnevale?