„Najväčším zlom je nedostatok lásky: lásky k blížnym, strašná ľahostajnosť k susedovi, k tým, čo žijú na okraji spoločnosti, k vykorisťovaným, chudobným, starým.“ Bl. Matka TEREZA

Farská charita aj tohto roku organizuje pred vianočnými sviatkami potravinovú zbierku pre chudobných. Je dôležité a záleží nám na tom, aby sa pomoc dostala do rodín, ktoré to najviac potrebujú. K tomu potrebujeme vašu pomoc, a preto vás prosíme, aby ste nás informovali o rodinách, ktoré by sme s potravinovým balíkom mohli navštíviť. Môžete tak urobiť priamo u členov farskej charity v našom centre (Ul. 17. novembra č. 8), e-mailom na oz.samaritan@gmail.com, alebo jednoducho vhodiť lístok s menom a adresou rodiny do urien označených logom OZ Samaritán umiestnených v kostole.

Na vianočnú zbierku trvanlivých potravín (cestoviny, strukoviny, cukor, konzervy, zeleninu), ale aj maslo, mlieko (nakoľko už máme chladničku) aj potravín na vianočné pečenie a stravných lístkov, prípadne sladkostí pre deti, môžete prispieť počas pracovných dní od 10. 12. 2012 do 17. 12. 2012 v čase od 9:00 hod. do 12:00 hod. a od 16:00 hod. do 18:00 hod. v priestoroch charitného centra na Ul. 17. novembra č. 8. (sídlo OZ Samaritán)

Za každú pomoc vám ďakujeme.